Skip to content
Stilhed, ro og idyl en tidlig morgenstund kan opleves sammen med naturguiden Helle fra OplevStevns.dk

Når naturen kalder

Jeg vil så gerne dele de naturoplevelser, som jeg enten er vokset op med eller har lært at kende gennem mange år i vores betagende egn af Danmark. Jeg er opvokset i Højerup, hvor den gamle kirke og Stevns Klint har været en naturlig del af min barndom, ungdom og senere mit voksenliv.

Jeg har hørt min mor sige “I må ikke klatre på klinten” mere end hundrede gange. Og jeg er endt med at sige det samme til mine børn. I den sætning ligger der nok moralen: “I skal have respekt for naturen!”

Naturguiden Helle fra OplevStevns beretter og viser vej til et smukt syn på Stevns

Visioner

SYNLIGHED – TILGÆNGELIGHED – FORETAGSOMHED

OplevStevns.dk er en service, der forener det, som Stevns allerede har at byde på, med de potentialer der er for kyst-turisme.

Jeg tror på, at nuværende og potentielle aktiviteter relativt let kan få stor kraft og betydning for turismen – hvis blot synlighed og tilgængelighed øges.

OplevStevns.dk handler derfor ikke om at opfinde og installere helt nye vovede aktiviteter eller projekter. OplevStevns.dk handler om at gøre alt det som Stevns allerede byder på markant mere synligt og tilgængeligt for gæster.

Jeg er stolt af Stevns og vil gerne dele min smukke egn med andre.

Kajak sejlere lægger til land ved Stevns Klint - se mere på Oplevstevns.dk

Værdier

MØDET MELLEM NATUR OG MENNESKE

OplevStevns.dk ønsker at fokusere på mødet mellem natur og menneske – uden at det ene skal indrette sig eller forandre sig af hensyn til det andet.

OplevStevns.dk ønsker at udvikle turismen, men stadig med respekten for lokalområdet og lokalsamfundet.

OplevStevns.dk ønsker at skabe og tydeliggøre de mange aktiviteter for alle interesserede – og at forbinde disse aktiviteter på forskellig vis.

Back To Top