Skip to content
Særlig hyggekrog langs Stevns Klint som appellerer til stilhed og ro

Oplevelser er minder for livet

Har du lyst til at opleve et ganske særligt sted i naturen, et vildnæs, en vandretur ved Åen eller langs Klinten med guide og fortællinger fra Stevns?

Ønsker du en unik oplevelse sammen med din familie, venner eller kolleger? – så tilbyder jeg at planlægge og guide jer på turen til Stevns … Jeg står altid parat til at finde en løsning, så jeres drømme bliver opfyldt.

Kontakt Helle og hør mere

  Mobile: +45 2324 7575

Helle Merethe Johannsen er din naturguide hos OplevStevnsStilhed, ro og idyl en tidlig morgenstund kan opleves sammen med naturguiden Helle fra OplevStevns.dk

Inspiration til skræddersyede ture på Stevns

Det majestætiske Stevns fyr

På det yderste og højeste punkt oplever vi dette majestætiske Fyrtårn, bygget af kalksten fra Klinten (ligesom de fleste middelalderlige landsby-kirker på Østsjælland).

Nyd Udsigten og følelsen af frihed, helt der oppe på toppen.

På vores tur gennem Fyrområdet, oplever vi dobbelt drama med kulturhistorier om klinten som ressource og om beskyttelse og forsvar for menneskeheden gennem tiden.

Eventyrlig stemning på Junglestien

Junglestien er en nyere anlagt sti langs Lejdebækken, men som navnet antyder er den meget tæt og hyggelig.

Stien går forbi gamle krogede piletræer, som i gamle dage udgjorde skellet mellem de to herregårde, Gjorslev og Vemmetofte.

I dag er den en genvej, eller omvej for godtfolk, skolebørn og andre barnelige sjæle, som har brug for lidt eventyrlig stemning, hvor fantasien får næring eller blot et NATURligt pusterum til genopladning.

Det idylliske fiskerleje Lund

En guidet vandre/cykeltur til det idylliske fiskerleje Lund på Stevns.

Vi vandrer langs kysten på stenet strand og gennem skov. Vi cykler forbi Højstrup Hovedgård og Vissemosen ad små veje tilbage til Rødvig.

På turen er der mulighed for at sanse den lidt vilde natur, opleve et rigt fugleliv, se på urter, spor efter istiden, stenalderen, middelalderen og meget mere.

Vandreturen er på ca. 6 km og foregår bl.a. på ujævnt terræn. Cykelturen er på 8 km.

Medbring praktisk fodtøj, friske ben og godt humør.

Alt efter vejret er det også en god idé med solcreme, solbriller og en vandflaske.

Back To Top